top of page

koulutukset

ELL_2747.jpg

"Osaaminen on taitoa. Tosi helppoa jotain osata, mutta itse oppiminen voi olla hieman haastavaa."

LUXIO - BLACK.png

Vuonna 2019 LUXIO by Akzentz valitsi minut edustaksi.

AKZENTZ - kanadalainen brändi ja he ovat erikostuneet vain kynsi alan tuotteisiin, jossa he ovat tämän hetken paras tuottaja.  Edustan sitä merkkiä ja se on minulle suuri kunnia !

ELL_2747.jpg

ELEONORA

ELEON beauty studio:n omistaja

LUXIO by  Akzentz edustaja ja kouluttaja

Olen ollut alalla jo yli 9 vuotta ja edelleen  joka päivä pyrin täydellisyyteen ammattitaidossani. Aina se ei ole ollut helppoa, varsinkin oppia jotain uutta ja koulutuksia on aina seurannut pitkä harjoittelu. On mennyt pitkä aika kynsien kanssa, olen nähnyt paljon, olen kokeillut ja lukenut paljon ja nyt vihdoinkin voin jakaa minun tietoja ja taitoja teidän kanssa!

Kaikki minun koulutusohjelmat olen kehittänyt itse, ne ovat ainutlaatuisia. Yritän järjestää koulutuspäiviä niin että oppiminen olisi mahdollisimman helppoa ja kiinnostava jokaiselle.

Koulutuksessa pyrin olla lähelläsi. Oppilaana saat aina minun huomion ja neuvoja tekemisissä. Tulen näyttämään jokaisen työvaiheen ja selittämään yksityiskohtaisesti.
 

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTTAMINEN

Kursseille ilmoittaudutaan alla olevassa yhteystieto lomakkeella, ilmoittautuessa pitää antaa nimi, postiosoite, puhelin ja e-mail tiedot ilmoittautujasta ja mahdollisesti Y-tunnus.

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt alla olevat peruutusehdot.

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, tulee sen tapahtua vähintään 14 työpäivää (ma-pe) ennen kurssia.
Tämän jälkeen perutuista kursseista perimme 1/2 kurssin hinnasta. Alle 7 työpäivää (ma-pe) jälkeen perutuista kursseista veloitamme kokonaan kurssin hinnan. Peruutus tapahtuu sähköpostitse.  Mikäli kurssia halutaan siirtää myöhemmäksi alkuperäisestä aloitus ajankohdasta se pitää tehdä 14 arkipäivää (ma-pe) ennen aloitusta. Mikäli sairastut juuri ennen kurssia tai kurssin aikana, vaadimme sairaslomatodistuksen, jotta voimme siirtää kurssipäivämääriä.  Mikäli kurssi keskeytetään, kurssita ei saa hyvitystä, eikä kurssilla käytettyjä materiaaleja luovuteta oppilaalle. Kaikki kurssimateriaalit (koskee myös tuoteita) saa itsellen vasta kun kaikki kurssipäivät on suoritettu.

Kurssimaksun voi maksaa laskulla tai paikan päällä. Mikäli kurssi maksetaan laskulla, tulee heti ilmoittautumisen yhteydessä maksaa rekisteröitymismaksuna 250€ jota ei palauteta, summa vähennetään kurssin kokonaishinnasta.  Maksamatta jättäminen ei ole kurssin peruutus. 

Varmista koulutuspaikasi 
Valitse koulutuksesi:

Viesti on vastaanotettu. Otamme sinun yhteyttä mahdollisimman pian. Kiitos!

koulutuspaikka
bottom of page